AMPA

Som l´AMPA de la llar del vostre fill/a, i ens agradaria molt que forméssiu part de nosaltres, per tal de fer que l´AMPA sigui el més dinàmica i activa possible.

QUÈ FEM A L´AMPA ?
Treballem conjuntament amb la llar a favor de l´educació dels nens i nenes, amb propostes, per tal de reforçar els continguts que es treballen des de la llar: proposem continguts, acordem accions... Fem de canal de comunicació entre els pares i mares de la llar i l´Ajuntament aconseguint noves inversions, com ara el nous toldo del pati, la revisió dels menús, la incorporació de ventiladors en algunes aules...
Compartim idees, experiències i inquietuds amb la resta de pares i mares amb ganes de col.laborar i aportar idees.
Organitzem activitats : les classes de música amb una mestra especialitzada, la festa del Cagatió, la festa de Carnestoltes, xerrades, la festa fi de curs de la llar..
Aconseguim gratuïtats i descomptes diversos amb : les bates de la llar, les samarretes, els bus de l´excursió fi de curs, espectacles infantils durant el curs...
Complementem  compra de material de caire didàtic pels infants i les educadores, els regals del RRMM...
COM POTS PARTICIPAR ?
Fent-vos soci/a, i per tant ajudant amb l´aportació econòmica per que es pugui fer el descrit anteriorment.
Assistint a les reunions que es van convocant al llarg del curs, i fent arribar els vostre comentaris a ampatabalet@gmail.com
Fent-vos membres de la junta de l´AMPA  HI HA UN MUNT DE COSES A FER I NO ARRIBEM A TOT !

La quota per a fer-se soci i gaudir de tots els avantatges es de tant sols 30 euros anuals. Els que no formen part de l´AMPA generalment tenen un sobrecost, tot i que també es fan algunes activitats només per a socis.

La majoria de mares i pares de la llar , ja formem part de l´AMPA.. te´n quedaràs fora ?
Va anima´t i participa !
Festa Fi de Curs 2012-13

El passat 5 de juliol l’Ampa de la Llar d’Infants Municipal Tabalet vam organitzar la Festa de Final de Curs 2012-13.

A les 6 hi va haver l’espectacle d’animació d’en Jordi Tonietti, que va fascinar i divertir a petits i grans.

Durant l’actuació vam fer la venda de butlletes per la rifa, que constava de 6 lots de diferents productes cedits per empreses i establiments del poble.
Per acabar la vetllada, vam fer un sopar de nens i nenes i d’adults.

Una jornada per repetir!Volem agrair a les famílies la seva participació, a les educadores i a la directora la seva paciència, i a les empreses que han col·laborat per fer la Festa: forn de pa Minovas, Maite, Nual estilistes, Coma, Canadà House, Imaginatwo, El Niu, El Ninot, El Meu Nadó, Trias galetes-biscuits, Galetes S.Trias, La Bodegueta, bar Mini, CalçatsTorras, Llibreria Butiñà, Papereria Roger, 7 de disseny i Estanc Can Net.

Click to play this Smilebox collage